Poradna Potravinářské fólie
-
29. února 2016
Dobrý den,
předně je důležitá síla materiálu v mikronech. Levnější fólie se při odvinování trhají a práce s nimi není nic příjemného. Dále se fólie dělí podle materiálu na PE a PVC. Fólie PVC jsou silnější a mají i o něco lepší vlastnosti než fólie z PE, jsou však dražší. Fólie z PE zcela postačuje pro běžné použití. Dále se prodávají ještě fólie perforované, které mají po celém návinu v určité vzdálenosti perforaci pro snadnější odtržení fólie. http://www.rpgastro.cz...
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano
- Ne
-
29. února 2016
Dobrý den,
v případě potravinové fólie je důležité znát rozměry, pokud máte odvinovací stroj. Dále mě napadá potravinový atest, pokud chcete výrobek používat v restauraci či v jiném stravovacím zařízení.
za internetový obchod
Top-obaly.cz
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano
- Ne
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.