Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.
Papírky ke zracím sáčkům - 5 ks
94 %
Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků. V případě, že nemáte komorovou bakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U...
Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků. V případě, že nemáte komorovou bakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U...
Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků. V případě, že nemáte komorovou bakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba. Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.